GE&TA UPPDRAG

Göra tjänster, laga prylar, hyra/hyra ut…

”UPPDRAGSHUSET 2.0” – för hemmafixare – inget uppdrag är för litet!

Vill du hjälpa till med eller ha hjälp med att laga en pryl eller utföra något uppdrag, vad som helst, så kan du annonsera om det här.
Skriv bara en kommentar nedan och se vad du får för svar!

Den här sidan är tänkt att fungera ungefär som Uber eller SnappCar för transporttjänster och TaskRunner för vilka tjänster som helst.  Alltså lagligt skattefria småjobb.

Så länge ersättningar inte överstiger 10 000 SEK/år från en och samma uppdragsgivare,  så behöver inte uppdragsgivaren ta något ansvar för skatter eller arbetsgivaravgifter. Är summan under 1000 kr behöver uppdragstagaren inte heller lämna någon kontrolluppgift till skatteverket. 

I lilla Grythyttan finns inte dessa tjänster, men denna sida kan utnyttjas av vem som helst, helt gratis … även utanför Grythyttan.

Att lägga upp lagningsbehov eller önskemål om annan hjälp här, skulle kunna vara ett sätt att erbjuda jobb till dem, som har tid över och gärna vill omsätta den i reda pengar.

Det finns många som gärna vill hjälpa till utan att de har någon formell anställning: Pensionärer, ungdomar, nyanlända, tiggare och personer, som kanske har någon specialkunskap.

I kommentarsfältet nedan går det bra att ange hur mycket man är beredd att betala för att få ett jobb gjort eller hur mycket man vill ha för att göra ett jobb.

If you want to perform or get help in carrying out an assignment, write a comment below!

5 thoughts on “GE&TA UPPDRAG”

 1. INTRESSEFÖRFRÅGAN – BILDELNING GRYTHYTTAN

  Skulle du vara intresserad av att hyra bil eller att hyra ut din bil i Grythyttan någon gång emellanåt?

  Jag behöver inte bil varje dag, men skulle ha glädje av tillgång till bil, helst med dragkrok, gärna PickUp, 1-2 gånger per vecka.

  Jag skulle kunna skaffa en bil och hyra ut den emellanåt eller hyra din bil någon gång då och då. Känns bara lite synd att ha en bil och låta den stå still för det mesta.

  Skulle du vara intresserad av att dela bil med mig på det viset eller kanske starta ett bilkooperativ i Grythyttan?

 2. JAG ÖNSKAR HYRA/LÅNA TREHJULIG CYKEL

  Jag behöver träna mina ben några månader efter en olycka och har lite svårt med balansen, så jag kan inte använda min tvåhjuliga cykel ännu. En trehjulig cykel vore perfekt att träna med. Elassisterad vore förstås toppen, men en vanlig trehjulig vuxencykel skulle också fungera bra.

  Jag har en vanlig cykel Crescent Maja med lågt insteg i nyskick, som jag eventuellt kan tänka mig att byta mot en trehjulig cykel eller sälja för 3000kr. (Billigaste nypris hos Cykellagret 7199kr).

  Bra stödhjul till den vore naturligtvis också ett alternativ.
  Om du skulle kunna tänka dig att ordna bra stödhjul till min Crescent, så är jag beredd att betala rimlig ersättning för det.

  Gunnar Otterling, Grythyttan 076-580 03 21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag utgår från att allt är möjligt. svenigrythyttan@gmail.com 0591-14451